2020-2021 Yaşlı Bakımı Programı Oryantasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

9 Ekim 2020 saat 10:00 da Yaşlı bakımı programı normal öğretimlere, saat 11:00 de ise ikinci öğretimlere olmak üzere iki oturumda gerçekleştirilen oryantasyon programına program hocaları Öğr. Gör. Dr. Elçin KASAPOĞLU, Öğr. Gör. Arzu TAZEGÜN, Öğr. Gör. Meryem KAR ile 1.sınıf öğrencileri katılım sağladı. Programda Bartının tanıtımından, üniversitemizin vizyon misyon ve öğrenci odaklı yaklaşım politikalarına, yüksekokulumuzun ve yönetimlerin tanıtılmasından, program ve derslerin işleyişine kadar pek çok konuda bilgilendirme yapıldı. Uzaktan eğitim, e ders, sınavlar, klinik uygulamaların uzaktan yürütülmesi, staj ve ders devam/devamsızlıkları ile ilgili öğrencilerden gelen sorular yanıtlanarak toplantı tamamlanmış oldu. Yine bu süreçte tüm öğrencilerimizin bizlere mevcut iletişim kanalları dahilinde ulaşabileceğini, üniversitemizin ve yüksek okulumuzun web sitesinden duyuruları takip edebileceğini hatırlattık.
Öğrencilerimize tekrardan hoşgeldiniz diyor, yeni dönemlerinin hayırlı uğurlu olmasını ve verimli geçmesini temenniz ediyoruz.