Klinik Uygulama Öncesi Hastane Uyum Eğitimi Verildi

19.02.2024 Pazartesi günü saat 12.30 da 2.sınıf normal öğretim ve ikinci öğretim öğrencilerine Öğr.Gör. Arzu TAZEGÜN ÖZSEZGİN ve Dr.Öğr.Üyesi Elçin S.KASAPOĞLU tarafından klinik uygulama öncesi hastane uyum eğitimi verildi.
Eğitimde uyulması gereken kurallar, atıkların ayrıştırılması, kılık kıyafet, uygulama saatleri, görev tanımları doğrultusunda yapılabilecek uygulamalar, çalışan ve hasta ile iletişim, el hijyeni, asepsi ve antisepsi, hasta güvenliği ve ilaç güvenliği konularında ayrıntılı bilgi verildi.
Öğrencilerimizin soruları cevaplanarak eğitim sonlandırıldı.