2022-2023 GÜZ YARIYILI ORYANTASYON ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

2022-2023 Güz Yarıyılı’nda eğitim-öğretime yeni başlayan öğrenciler için 29 Eylül 2022 Perşembe günü 11:00-13.00 saatleri arasında Bartın Üniversitesi Ağdacı Yerleşkesinde bulunan Konferans Salonu’nda Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümü Bölüm Başkanı Öğr.Gör.Dr.Yasemin ŞAHİN YILDIZ ve Yaşlı Bakımı Programı Program Koordinatörü Öğr.Gör. Necla KUNDAKÇI’nın sunumları ve Yüksekokul Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Hacer YALNIZ DİLCEN' in konuşmalarıyla birlikte bölümdeki diğer öğretim elemanlarından Dr.Öğr.Üyesi Elçin Sebahat KASAPOĞLU ve Öğr.Gör. Arzu TAZEGÜN ÖZSEZGİN'in katılımılarıyla bölüm 1. sınıf öğrencilerimize yönelik kapsamlı konu ve içerikleriyle  oryantasyon eğitimi düzenlenmiştir.