2023 Yılı Ulusal Staj Programı

Gençlerimizin fırsat eşitliği çerçevesinde ve liyakat esaslarına uygun olarak kamu kurumları ve özel sektör kuruluşlarınca sunulan staj olanaklarından faydalanmasını sağlamak adına Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından koordine edilen Ulusal Staj Programı (USP) başvuruları 18 Ekim 2022- 20 Ocak 2023 tarihleri arasında alınmıştı. Ancak, ülkemizde yaşanan ve 'Asrın Felaketi' olarak tanımlanan deprem afeti nedeniyle Ulusal Staj Programı, 2 Mart 2023-13 Mart 2023 tarihleri arasında yeni başvurulara ve şehir tercihi güncellemelerine açılmıştır. Bu kapsamda, öğrencilerimizin Kariyer Kapısı Platformu üzerinden 13 Mart 2023 tarihine kadar yeni staj başvurusu yapabileceği veya yaptıkları başvurularda il/ilçe tercihlerini güncelleyebilecekleri duyurulur.