Dünya Kalp Günü

5 Ekim 2022 Çarşamba günü Saat 10:00 ile 16:00 arasında Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri MYO tarafından düzenlenen Dünya Kalp Günü Etkinliği gerçekleştirilmiştir. Etkinlikte kan basıncı, boy, kilo, bel çevresi ve beden kitle indeks ölçümleri yapılmıştır. Kalp sağlığımızı korumak ve geliştirmek için etkinliğe katılan herkese sağlıklı yaşam biçimi davranışları hakkında sağlık eğitimi verilmiş ve broşür dağıtılmıştır. Toplamda 151 kişiye sağlık ölçümleri yapılmış, sağlık eğitimi verilmiş ve broşür dağıtılmıştır.