ÖĞRENCİLER SORUYOR MEZUNLAR CEVAPLIYOR ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Yüksekokulumuz Yaşlı Bakımı Programı mezunları 15 Haziran 2021 Salı günü saat 12:00’da gerçekleştirilen “Öğrencilerimiz Soruyor Mezunlarımız Cevaplıyor” isimli etkinliğimizde Yaşlı Bakımı Programı öğrencilerimizle buluştu. Mezunlarımız üniversite hayatları ile çalışma hayatlarındaki deneyimlerini öğrencilerimizle paylaştılar. Moderatörlüğünü Öğr. Gör. Dr. Elçin Sebahat KASAPOĞLU’nun gerçekleştirdiği etkinlik Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Hacer Yalnız Dilcen’in açılış konuşmaları ile başladı. Etkinliğe 2014 yılı mezunumuz Halil Gültekin, 2015 yılı mezunumuz Müslüm Kurt, 2018 yılı mezunumuz Duygu Saki ve 2020 yılı mezunumuz İsa Yeşilsu konuk oldu. Mezunlarımızın üniversite eğitim hayatlarında yaşadıkları anılarını, önemli gördükleri deneyimlerini, edindikleri tecrübeleri paylaşmaları ve göreve başladıkları günlerde nelerle karşılaştıklarını anlattıkları konuşmaları ile devam etti. Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği etkinlik, mezun öğrencilerin bir yıl sonra tekrar buluşma dilekleri ile son buldu.

Youtube linki: