PANDEMİNİN İYİ YÖNÜ: KİTAP OKUMA FIRSATI ETKİNLİĞİ YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Yüksekokulumuz tarafından 16.06.2021 Saat:15.00’da ‘Pandeminin İyi Yönü: Kitap Okuma Fırsatı’ konulu söyleşi düzenlendi. Öğr. Gör. Arzu TAZEGÜN ÖZSEZGİN tarafından düzenlenen söyleşi Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Hacer YALNIZ DİLCEN’in açılış konuşmaları ile başladı. Etkinliğe Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümünden  Öğr.Gör.Dr. Belgin ŞEN ATASAYAR eşlik etti. Yoğun bir katılımla gerçekleşen söyleşide pandemi sürecinde okuduğumuz ve ruhumuza dokunan, bizi etkisi altına alan kitaplar üzerine konuşmalarla geçti.
Söyleşi de Öğr.Gör.Dr. Belgin ŞEN ATASAYAR ‘Hayvanlardan Tanrılara: Sapiens’, ‘Uğultulu Tepeler’, ‘Martin Eden’, ‘Angela'nın Külleri’, ‘Drina Köprüsü’, ‘Karanlıkta Bir Nehir’, ‘Şimdiki Çocuklar Harika’, ‘Dorian Gray’in Portresi’ ne değinirken; Öğr. Gör. Arzu TAZEGÜN ÖZSEZGİN ‘Beyaz Zambaklar Ülkesinde’, ‘Var mısın?’, ‘ Duygusal Zeka’, ‘Ikıgai’, ‘Dijital Minimalizm’, ‘Öz Şefkatli Farkındalık’ kitapları üzerine değerlendirmelerde bulundu. Öğrencilerin ve dış katılımcılarında oldukça ilgi gösterdiği etkinlik teşekkür belgelerinin verilmesi ve katılımcıların ikincisinin düzenlemesi dilekleriyle ile son buldu.