YAŞLI BAKIMI PROGRAMI ÖĞRENCİLERİYLE YAZ STAJI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Covid19 pandemi süreci sebebiyle değişen yaz stajı uygulaması hakkında öğrencilere bilgi verildi. 2020 yaz döneminde yaz stajı yapacak öğrencilerle, bu süreçte izleyecekleri yol ve staj yeri,süresi ve evrakların temini konusunda zoom üzerinden online toplantı yapıldı. 04.06.2020 saat 15:00 da gerçekleştirilen toplantıya SHMYO müdürü Dr. Öğr.Üyesi Hacer YALNIZ DİLCEN ile Staj komisyonu başkanı ve program koordinatörü Öğr. Gör. Arzu TAZEGÜN ve staj yapacak öğrenciler katıldı. Toplantı sonucunda öğrencilerin soruları cevaplandırılmış olup bu süreçte karşılabilecekleri sorunların çözümüne yönelik bilgilendirme yapılmıştır.