YÜKSEKOKULUMUZDA DÜNYA KANSER GÜNÜNDE FARKINDALIK ÇALIŞMALARI YAPILDI

Dünyada 4 Şubat KANSER GÜNÜ olarak kutlanmaktadır. Ülkemizde ise, kanser en çok görülen hastalıklar arasında 2. Sırada yer almaktadır. Bu nedenle toplumun önemli bir kısmını oluşturan üniversite öğrencilerinin bu konudaki farkındalığını arttırmak kanserin erken tanı ve tedavisinde oldukça önemlidir. Bölümümüz Yaşlı Bakımı Programı öğrencilerimizden İsa YEŞİLSU, Furkan SÜRÜCÜ, Ayşegül ASLAN, Sema KIRNAK, Osman YILDIRIM 17 Şubat 2020 Pazartesi günü Yüksekokulumuz tarafından düzenlenen Kanser Haftası etkinliğinde Yüksekokulumuz binası içinde öğretim gören öğrencilere, öğretim elemanlarına ve idari personele toplamda 366 broşür dağıtarak kanser hakkında farkındalık kazandırmışlardır. Ayrıca konuyla ilgili sağlık eğitimi vermişlerdir.

• Klinik Uygulama Öncesi Hastane Uyum Eğitimi Verildi

• SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ BAŞARIYLA TAMAMLANDI

• Yaşlı Bakımı Programı 2.sınıf Öğrencilerine Yönelik Aralık ayı Danışmanlık Toplantısı Yapıldı

• Sosyal Medya Bağımlılığı Eğitimi